MENEKÜLTEK SEGÍTÉSE KÁRPÁTALJÁN

Jó -bizalmon alapuló- együttműködésünk van a Kárpátaljai „Elfelejtett” Gyermekek Segítése (KEGYES) Jótékonysági Alapítvánnyal. A két szervezet vezetőit közel 20 éves baráti és szakmai kapcsolat fűzi össze. Együttes munkánk alapelve, hogy „Kéztől kézbe” történjen az adakozás, akkor is, ha ez a láncolat a jelenlegi helyzetben hosszabb az átlagosnál. Az adományokat az ország több pontjáról a gyűjtést végzők juttatták és juttatják el hozzánk, amit a szervezeteink közötti Humanitárius Segélyszállításra vonatkozó megállapodás alapján a KEGYES szállít tovább Kárpátaljára és közvetlenül adja át a szükséget szenvedők részére.

Alapítványi vezetők az egyik munkatárssal

Svájci magyar protestáns gyülekezetek adományoztak Kárpátaljának Alapítványunkon keresztül. Sok hasznos dolog érkezett, talán a legfontosabbak az orvosi segédeszközök voltak. Mi intéztük a vámügyeket, önkénteseink segítségével lepakoltuk, raktároztuk, rendszereztük az adományokat, azóta folyamatosan folyik segítségünkkel azok kiszállítása.

A KEGYES Alapítvány átadta a munkácsi kórháznak a svájci Magyar Protestáns Gyülekezetek Szövetségének adományát, amit a Segítő Összefogás Alapítvány tárolt, rendezett. https://kegyes.com/ http://segito-osszefogas.info/

A svájci magyar protestáns gyülekezetek adományait megköszönte a munkácsi kórház.

A KEGYES Alapítvány átadta a nagyszőlősi kórháznak a svájci Magyar Protestáns Gyülekezetek Szövetségének adományát, amit a Segítő Összefogás Alapítvány tárolt, rendezett.